Lær at holde et vågent øje med din sadel (og hest)

Olof Ingdam-Lindgren-foredragKom til HESTELIVs  messe i weekenden i Hillerød og lær, hvordan du holder et vågent øje med din sadel!

INGDAM’S afholder clinic LØRDAG d. 21 november, kl. 15.30. Her vil sadelspecialist Olof Lindgren-Ingdam sammen med dbl. EM-vinder Cathrine Dufour holde clinic med titlen “Lær at holde vågent øje med din sadel”.

Kom og hør Cathrine Dufour fortælle, hvad en korrekt bygget og tilpasset sadel kan betyde for præstationen.

Kom og hør Cathrine Dufour fortælle, hvad en korrekt bygget og tilpasset sadel kan betyde for præstationen.

Alt for mange heste går med sadler, der påvirker deres velbefindende og ikke tillader dem at præstere optimalt. Og alt for mange ryttere rider i sadler, hvor det samme er tilfældet. Den korrekte sadel til såvel hest som rytter betyder alverden – ikke kun for præstationen, men også for hestens holdbarhed samt for rytterens egen kropsfunktion både på den korte og den lange bane.

De mest almindelige årsager til problemer hos hesten i forhold til sadlen er forkert konstruktion, forkert tilpasning eller manglende aktuel tilpasning i relation til hestens aktuelle anatomiske form og facon. Der kan meget hurtigt ske forandringer hos hesten, som påvirker sadlens balance og indvirkning, og mange ser ikke disse forandringer tidsnok.

Nu kan publikum til HESTELIV lære, hvordan man selv holder et vågent øje med sadel og hestens forandringer.

Hør også Cathrine Dufour fortælle om, hvordan hun med fik hjælp af Olof med en korrekt konstrueret sadel, som var medvirkende til toppræstation og dobbelt guld ved EM.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.