STUDIEBESØG OG NY LÆRDOM

En Passier-sadelboms tilblivelse

Bommen er sadlens hjerte. Direktør Dirk Kannemeier fortæller her dele af INGDAM’S-team om de specifikke muligheder med PASSIER’s forskellige bomme

Opdatering om nyheder og indsigt i “how-to” er altid vigtigt
Derfor tog halvdelen af Team INGDAM’S bestående af nye og gamle medarbejdere  en påskeferie-dag ud af kalenderen og tog  på et interessant studiebesøg hos PASSIER i Hannover, hvor hele processen ifm sadelproduktion og seneste produktudvikling blev gennemgået.

PASSIER's unikke og verdenspatenterede bomme i råhud og bambus, der sikrer at rytteren den absolut mest tætte kontakt med hesten

PASSIER’s unikke og verdenspatenterede bomme i råhud og bambus sikrer rytteren den absolut mest tætte kontakt med hesten

En laaaang proces – men helt sin egen
Designere, konstruktører, læder-ansvarlige, mastersaddlers, cuttere, syersker, “isenkram”-indkøbere og mange andre er involveret i sadelproduktionen, som er en meget lang og kompliceret proces, der kræver stor know-how i alle led.

Hver sadel er unik
Hver sadel får et identifikationsnummer og alle de mange forskellige dele, der skal skæres, stoppes, syes, samles etc til den færdige specifikke sadel har samme identifikations-nummer.

Fungerer anatomisk korrekt ift hest og rytter
PASSIER’s unikke PS-bomme i forskellige konstruktioner, sikre altid en anatomisk korrekt bom for både hest og rytter.  Bommene arbejder med hest og rytter takket være konstruktionen i træ, råhud og bambus-lameller.  Det tager ca 40 timer alene at skabe en bom og er et meget kompliceret arbejde. PASSIER’s bom-konstruktion er unik og verdenspatenteret.

Akkuratesse i alle led i processen for at skabe den perfekte sadel og i den høje kvalitet, som kendetegner PASSIER

Akkuratesse i alle led i processen for at skabe den perfekte sadel og i den høje kvalitet, som kendetegner PASSIER

I sadlen og I hesten!
– Tættere kontakt findes ikke

At sidde i en PASSIER-sadel indebærer at sidde i sadlen og i hesten.  Ikke ovenpå sadlen og ovenpå hesten.
– Der er en verden til forskel!
PASSIER-bommene er bygget for at kunne følge med hestens udvikling eller ændres til anden hest. Takket være også et specielt kopf-jern tåler bommene at blive ændret i vidde utallige gange.  Fra det smalleste til det bredeste – og tilbage igen – og igen og igen.

Verdens bedste ryttere rider i PASSIER
Gennem  tiderne har PASSIER-sadler været de internationale  toprytteres foretrukne sadelmærke i mange discipliner netop pga den direkte kommunikation mellem hest og rytter, som den unikke PASSIER-bom kan sikrer ekvipagen. Utallige ryttere har fejret  OL- og VM-triumfer og mange andre sejrer i PASSIER-sadler rundt om i verden.

Alle dele af en kommende sadel kontrolleres nøje af PASSIER's mastersaddlers på fabrikken i Hannover.

Alle dele af en kommende sadel kontrolleres nøje af PASSIER’s mastersaddlers på fabrikken i Hannover.

Kærlighed til et unikt arbejde og kvalitet i hverdagen
PASSIER blev grundlagt i 1867 og fejrer dermed 150 års jubilæum i år.  PASSIER’s medarbejderstab tæller ca 100 personer, hvoraf mange har været ansat i både 20 og 30 år.
Medarbejderne  er ekstremt kvalitetsbevidste og alt arbejde udføres med stor akkuratesse.  Arbejdet starter allerede kl. 6.00 om morgen og der råder en sjælden ro og orden overalt.

INGDAM’S ønsker PASSIER tillykke med jubilæet og succes i de næste 150 år også.

Vil du vide mere om PASSIER, sadler, kandarer, trenser og andet: www.passier.com

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.